Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Február 08. 13:01, szombat | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Új Formula-E tévés magazinműsor indul Szujó Zoltánnal

Új Formula-E tévés magazinműsor indul Szujó Zoltánnal

A tisztán elektromos meghajtású, együléses formaautók világbajnokságának versenyeit, hátterét, technológiai fejlesztéseit bemutató magazinműsor indul - Street Racers címmel - vasárnaptól több kereskedelmi csatornán is

- közölte a műsort támogató Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szombaton az MTI-vel. A közlemény szerint Magyarország a régiós országok között élen jár az elektromobilitás fejlesztésében: országszerte már több mint 670 töltőállomás működik és több mint 14 ezer zöld rendszámos autó közlekedik a hazai utakon.

A Formula-E jelenlegi, hatodik szezonja novemberben kezdődött Szaúd-Arábiában és július végén zárul Angliában. A mezőny az idény során más helyszínek mellett Chilébe, Marokkóba, Mexikóba és Olaszországba is ellátogat.

A sorozatot a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) sportszakmai felügyeletével rendezik meg. A futamokon 12 csapat 24 versenyzője, köztük sok korábbi Forma-1-es sztárpilóta küzd a bajnoki címért.

A Street Racers Formula-E magazin epizódjai elsőként a TV2 képernyőjén láthatók, többnyire vasárnap kora délutánonként, az egyes részeket ismétli a Super TV2 is. A műsor vezető narrátora Szujó Zoltán lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.