Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. Április 14. 20:58, kedd | Helyi
Forrás: polis.hu

Trükkös rendszám

Trükkös rendszám

A dabasi kamionsofőrt Gyöngyös közelében igazoltatták a rendőrök.
A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalom-ellenőrző Alosztályának járőrei 2015. áprili

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalom-ellenőrző Alosztályának járőrei 2015. április 13-án a délutáni órákban közúti ellenőrzés alá vontak egy tehergépjárművet és annak vezetőjét az M3-as autópálya Gyöngyös-nyugati lehajtójánál, mivel az első rendszám nélkül közlekedett.
Az egyenruhások az intézkedéskor észlelték, hogy a hatósági jelzés a helyén van, azonban annak tartószerkezete úgy van kialakítva, hogy az ideiglenes eltávolítható.
A járművet vezető férfit előállították a Gyöngyösi Rendőrkapitányságra, ahol ellene egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.
K. János 34 éves dabasi lakos kihallgatásakor elismerte, hogy ő építette a szerkezetet, amivel egy kábel segítségével - a vezetőfülkéből - vezetés közben le tudta billenteni az első rendszámot, amely így nem volt látható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.