Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2017. Május 31. 19:29, szerda | Belföld
Forrás: mti

Több autópályán katonai konvoj halad át egy nemzetközi gyakorlat miatt

Több autópályán katonai konvoj halad át egy nemzetközi gyakorlat miatt

Egy nemzetközi gyakorlat miatt több autópályán katonai konvoj halad át csütörtök-pénteken - tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium (HM) szerdán az MTI-t.

A közlemény szerint június és augusztus között Romániában, Bulgáriában és Magyarországon tartják a Saber Guardian 2017 elnevezésű nagyszabású nemzetközi gyakorlatsorozatot. A romániai és bulgáriai helyszínekre csütörtökön és pénteken halad át Magyarországon az első, amerikai eszközökből álló menetoszlop. A Rajka-Kecskemét-Nagylak útvonalon,az M1-es, M0-s és M5-ös autópályán katonai járművek közlekedésére kell számítani.

A huszonöt technikai eszközből álló konvojt magyar katonai járművek kísérik - írta a HM, hozzátéve: a "Magyar Honvédség a közlekedők fokozott figyelmét, a lakosság megértését és türelmét kéri".

Fotó: illusztráció - honvedelem.hu

Címkék: Autópálya, gyakorlat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.