Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2021. Február 06. 09:37, szombat | Belföld
Forrás: mti/police.hu

Kokainkereskedőket fogtak el Kecskeméten - VIDEÓ

Kokainkereskedőket fogtak el Kecskeméten - VIDEÓ

Kokainkereskedőket leplezett le és fogott el a rendőrség Kecskeméten - tette közzé szombat reggel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) a police.hu oldalon.

Az NNI miskolci nyomozói kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytatnak két férfi ellen, aki Kecskeméten és Budapesten árulta a drogot - írták.

A 31 éves budapesti G. Károly január 9-én megjelent F. Krisztián kecskeméti lakásán, ahol feltehetően kábítószert vásárolt, majd távozott. Az autóját még a város belterületén megállították, és mobiltelefonokat, átlátszó vákuumozott fóliában 210 gramm fehér port, egy kis zacskóban pedig zöld, kábítószergyanús anyagot találtak és foglaltak le - áll a közleményben.

Házkutatást tartottak F. Krisztiánnál is, aki - amikor a rendőröket meglátta - kidobott egy dobozt az erkélyről az udvarra. A rendőrök a lakásban és az udvaron több csomagban összesen 790 gramm fehér, kábítószergyanús anyagot, egy maroklőfegyvert, több mint 13 millió forintot, fóliázógépet és vákuumfóliákat találtak.

A szakértői szakvélemény szerint a lefoglalt kokain feketepiaci értéke 25 millió forint.

A nyomozók a két férfit őrizetbe vették, és a bíróság elrendelte a letartóztatásukat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 07:45, szerda | Belföld

OH: nem volt hibás a matematikaérettségi feladatlapja

Nem tartalmazott hibát a matematikaérettségi feladatlapja - tájékoztatta az Oktatási Hivatal (OH) kedden az MTI-t.

2024. Május 08. 07:42, szerda | Belföld

Útinform: forgalomkorlátozások lesznek a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt

Forgalomkorlátozásokra kell számítani a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt, amely szerdán 12.50 órakor Karcagról indul, és az első napon Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét érinti

2024. Május 08. 07:41, szerda | Belföld

Hamarosan indul a területvédelmi tartalékosok toborzása!

A területvédelmi tartalékos rendszer keretét teljessé tettük, a következő feladatunk az építkezés, nemsokára nagyszabású toborzásba kezdünk

2024. Május 08. 06:00, szerda | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: akik a NATO-t háborúba akarják vonni, azok világháborút akarnak kirobbantani

Akik a NATO-t háborúba akarják vonni, azok világháborút akarnak kirobbantani - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter kedden Budapesten, a Magyar Atlanti Tanács (MAT) konferenciáján.