Városlista
2024. június 14, péntek - Vazul

Hírek

2012. Április 17. 07:05, kedd | Belföld
Forrás: OrintPress

Újabb csúcsot dönt a benzinár

Újabb csúcsot dönt a benzinár

Újabb 4 forinttal nő a 95-ös benzin ára a hazai töltőállomásokon szerdától - értesült piaci forrásokból a holtankoljak.hu.

Az országos átlagos ár így 454 forintra emelkedik a hét közepétől. A gázolaj ára ezen a héten nem nő, 442 forint marad az átlagára. A múlt héten nem változott sem a benzin, sem a gázolaj ára.

Két hete öt forinttal nőtt a benzin ára, a gázolajé akkor sem emelkedett. A holtankoljak.hu adatai szerint az eltérés a legolcsóbb és a legdrágább töltőállomások árai között elérheti literenkénti 30 forintot is a benzin- és a gázolajár esetében is. Tavaly ilyenkor 383 forint volt a benzin országos átlagos ára, a gázolajé pedig 375 forint. Így a benzin 71 forinttal kerül többe, a gázolaj 67 forinttal, mint tavaly áprilisban.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 14. 07:36, péntek | Belföld

A főpolgármester-választás megismétlését kezdeményezi Karácsony Gergely

A főpolgármester-választás megismétlését kezdeményezi a főváros egész területén Karácsony Gergely.

2024. Június 13. 06:00, csütörtök | Belföld

Elindult a MÁV-Volán-csoport EMMA elnevezésű egységes utazástervezője

Tesztüzemben megkezdte működését szerdán a MÁV-Volán-csoport EMMA (Egységes Menetrend Magyarországon) elnevezésű utazástervezője.

2024. Június 12. 12:36, szerda | Belföld

NATO-főtitkár: elfogadjuk, hogy Magyarország nem vesz részt az Ukrajnának nyújtott támogató műveletekben

A NATO elfogadja Magyarország álláspontját, miszerint nem kíván részt venni az Ukrajnának nyújtandó katonai és pénzügyi támogató műveletekben, ugyanakkor nem is blokkolja az erre irányuló NATO-erőfeszítéseket

2024. Június 12. 09:16, szerda | Belföld

Orbán Viktor a legnagyobb európai iparvállalatok vezetőivel tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök a második félévi magyar EU tanácsi elnökség előkészítése keretében a Gyáriparosok Európai Kerekasztala (ERT) vezetőivel tárgyalt a Karmelita kolostorban