Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Március 16. 12:23, hétfő | Helyi
Forrás: InfoEger

Fejleszt a Johnson Electric

Fejleszt a Johnson Electric

A vállalat 2011-ben kezdett egy markáns fejlesztési vonal megvalósításába.

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével Szabó Zsolt fejlesztés- és klímapolitikáért és kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkár, valamint Horváth Richárd, Hatvan polgármestere a napokban látogatást tett a hatvani Johnson Electric Kft. üzemében. A vállalat 2011-ben kezdett egy markáns fejlesztési vonal megvalósításába, melynek mozgatórugója a vertikális integráció. A tudatosan egyre nagyobb hangsúlyt kapó folyamatmérnökség további bővülésén, a fejlesztő és terméktervező mérnökség rohamos növekedésén látszik a vállalat európai vezetőségének elhivatottsága, és hosszú távú jövőképe a hatvani gyáregységben. A jelenlegi telephelyükön a folyamatosan bővülő volumenű termelés mellett továbbra is a fejlesztések és az innovációs folyamatok támogatásának kívánnak helyet biztosítani. Az elérni kívánt törekvések mutatják, hogy ha sikerül terveiket megvalósítani, akkor akár több száz fős, az ipari területen alkalmazható, mérnök humánerő-forrási igénnyel jelentkezhetnek a munkaerőpiacon. Az ambíciózus tervek megvalósításához jelentős területi bővülésre is szükség van.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.